اخیرا استعمارگران و استبداد غرب گرا, با راه اندازی شبکه های اجتماعی گوناگون سعی در وارد ساختن هجمه های سنگین تهاجمات فرهنگی خویش, به خصوص برپیکره کشورهای اسلامی دارند.
شبکه های اجتماعی نظیر واتس اَپ, وایبر, تانگو, بی تاک, وی چت, لاین و … تلاش میکنند تا با تأثیر بر ایدئولوژی افراد جامعه مورد هدف, به مرور زمان جهان بینی آنان را نیز مورد حمله قرار داده و با جایگزین کردن فرهنگ غربی وضد دینی ,فرهنگ غنی ایشان را درتزلزل وسقوط محض جای دهند.
شاید نوشتن در این باب مقالات و کتب قطوری را خواستار است که در این مقال نگنجد. این حقیر از باب وظیفه و بعنوان یک تکلیف دینی وشرعی برخویش فرض واجب دانستم تا برخی آسیب های اجتماعی که حاصل از مشارکت در سایتها وشبکه های به وجود آمده است را متذکر گردم تا خانواده های عزیز و اصیل و هموطنان گرامی بیش از پیش مواظب این پدیده نوظهور و شوم اجتماعی برای خویش و فرزندان خویش باشند.
در زمانهای گذشته اگر دختر و پسری از یک خانواده از خانه بیرون می رفتند پدر و مادر نگران شده و دلواپس فرزندان بودند اما اکنون با شیوه های جدید و هدفمند فرزندان و خانواده ها تحت حمله استبداد غرب و غرب گرایان لائیک هستند هم اکنون فرزند خانواده در خانه و از طریق اینترنت و ماهواره و گوشی موبایل خود, می تواند در جهان سیر کرده و از خانواده, خویش و دین و فرهنگ خود فاصله بگیرد و چه بسا هویت خود را فراموش کرده و طعمه تهاجم فرهنگی دشمنان قسم خورده ایران اسلامی شده و تغییر هویت و فرهنگ دهد.
شبکه های اجتماعی اخیرا پررنگ در گوشی های موبایل جلوه گری می کنند و اغلب اجتماع خصوصاً جوانان در عضویت حداقل یک شبکه می باشند. شاید عده ای به ظاهر باسواد و مثلاً تحصیلکرده ایراد وارد کرده و ترقی و پیشرفت و دهکده جهانی را مثال آورده و از مشارکت در این شبکه ها دفاع جانبدارانه کنند. اما ای کاش از طریق این شبکه های نوظهور آیات قرانی, احادیث و روایات پیامبران و ائمه اطهار (ع) و فرهنگ اصیل ایران اسلامی حشرونشر پیدا میکرد. که متاسفانه با بررسی و نگاهی علمی و حساب شده کاملا مشهود است که بیش از حدود ۵۰% از موجودیت این شبکه ها به طنزهای هدفدار, شوخی های بی معنی و عکسها و فیلم های غیرمتعارف و ترانه های غربی وابسته است.
البته توضیح خواهم داد که بعضاً اگر مباحث علمی نیز رد و بدل می گردد آسیب خاص خود را بر جامعه هدف برجای میگذارد. آنهایی که در این شبکه ها عضویت دارند یا بصورت انفرادی و یا گروهی خویش را سرگرم میکنند برخی شبکه ها مخاطبین گوشی تلفن شخص را عضویت داشته و بعضی دیگر بطور ناشناس عضو گیری می کنند که خطر و آسیب دسته دوم به مراتب بیشتر احساس میگردد. بعضی از خانواده ها و یا جمع دوستان و یا جمعی از همکاران یک اداره و یا شرکت و … گروه تشکیل داده و مراودات خویش را در قالب گروه پیگیری می کنند.
بعضی از مشترکین گروه ها حتی اسم شبکه اجتماعی که در آن عضویت دارند را نمی توانند در تلفظ صحیح بیاورند خود شنیدم که شبکه واتس اَپ را واستاپ نام می برد. حال کسی سواد نداشته و کم سواد است وقتی با این طرز تفکر عضو یک شبکه گردد خود حدس بزنید گردانندگان این شبکه ها چه آثار مخربی را بر زندگی اجتماعی و شخصی این چنین عضوی برجا میگذارند.
یکی از آسیب های جدی در زمان حال این است که بعضی اعضاء و یا اغلب کسانی که در این شبکه ها عضویت دارند ادعای باسوادی می کنند و این به خودی خود خطرناک است چه رسد به اینکه این افراد به ظاهر باسواد تحت الشعاع اهداف شوم و پلید این شبکه ها نیز قرار گیرند.
با بررسی که انجام داده ام در تشکیل گروه ها دیده ام که قطعا خوانندگان تیزبین و ظریف الهوش تائید میکنند, در بعضی گروهها اعضاء کم کم با دیدن عکسها و فیلم های مبتذل از گروه جدا می گردند. کسانی که علی الظاهر دم از سواد زده و در گروهها اظهار فضل می کنند از خویش هیچ ندارند برای خالی نبودن عریضه از اینترنت و یا کتب و یا مقالات و مجلات کپی برداری کرده و به اسم خود در گروه مشارکت میکنند.
بعضا در گروه ها کشمکش هایی بوجود می آید که ناشی از این کم سوادی هاست در گروه ها سعی میکنند بر افکار همدیگر تاثیر بگذارند. یا دنبال دوست یابی هستند یا عضوی را مورد هجوم قرار داده و مثلا با روشنفکر جلوه دادن خویش که مطلب از دیگران می دزدند فضای مجازی را تبدیل به صحنه دعوا و درگیری و جبهه گیری میکنند و یا با عوام فریبی قصد نفوذ در شخصیت و زندگی شخصی اعضاء کرده و سلاطین گروه, خویش نیز از اینکه در بازی تهاجم فرهنگی افتاده اند بی اطلاعند.
دیده شده زن تحت تاثیر گروه از شوهر جدا شده و شوهر با تأثیری که نوشته های هدفمند و یا بی هدف بر وی گذارده اند نسبت به زن و فرزند بی خیال شده و در زندگی شخصی دچار تزلزل گردیده است. ناگفته نماند اندیشمندان و تیزهوشان دین دار و خداترس هم در این وادی حضور دارند که جای بسی شکر است با نشر آثار شهدای عزیز و یا تحت عناوین فرهنگی و اسلامی کارکرده و گروه دارند و ان شاء ا.. روزی برسد تمام ایرانیان از این شبکه ها، امام زمان پسند استفاده کنند به امید روزی که روی تمام این شبکه ها مخابره گردد آقا آمد... هدف از طرح این مکتوب آسیب شناسی بخش منفی و مورد هدف دشمنان ایران و اسلام است.
افراد با گذاشتن نظریه های غرب گرایانه در گروه مثلاً احساس بزرگی و سواد می کنند و از آسیب وارده بی خبرند زیرا طرح یک نظریه باید بجا و هدفمند باشد هرکسی از نظریه به اشتراک گذارده شده توسط دیگر عضو برداشت شخصی کرده و خوانندگان عزیز خودتان تصور کنید اگر از یک نظریه صدها و هزاران برداشت شخصی شود اصل و پایه نظریه آن نظریه پرداز با برداشت های شخصی از چهره واقعی دور شده و برداشت شخصی و غیرعلمی برای افراد و پیاده کردن آنچه شخص با اندیشه و فکر خود از نظریه دارد می تواند زندگی و خانواده و روان شخص و اشخاص افراد عضو را متزلزل و به بی هویتی بکشد.
دوستان گرامی و خانواده های عزیز که هر آن ممکن است دختر و پسر من و شما با مشارکت و عضویت در یک یا چند شبکه اجتماعی که اخیراً فضای مجازی پر کرده تحت تأثیر افکار شوم و اسلام ستیز سردمداران بی دین جهان امروزی قرار بگیرند و از هویت ایرانی و فرهنگ اصیل و غنی اسلامی دور شوند.
هیچ کس با علم و علم اندوزی و به روز شدن مخالف نیست و چه بسا در دین هم تأکید موکد شده و نقل و روایات فراوانی در کسب دانش آمده است در قرآن کریم هم اشارات متعددی در تحصیل علم و دانش گوشزد شده ولی چه خوب است ابزار علمی و امکانات و رفاهیات موجود امروزی در چارچوب اخلاق ناب اسلامی هدایت شود و اگر اینترنت و ماهواره و شبکه های اجتماعی هستند با هوشیاری از آن استفاده کنیم و در راه هدف و هویت و فرهنگ ناب اسلامی گام برداشته و بهره بریم نه چشم بر واقعیات بسته و با دست خود, خویش و فرزندان و خانواده خود را طعمه افکار فریب, غربیان و دشمنان اسلام کنیم.
پدر و مادر گرامی مواظب فرزندان خود باشید و همیشه و مدام دریچه گوشی تلفن همراه فرزندمان را مواظبت کنیم که ازآن به نیستی و سقوط نرود. (حسین برشان)